6.10.11

Μαθηματα πυρογραφιας & ξυλογλυπτικης

Τα ιδιαιτερα μαθηματα Πυρογραφιας  (παιδιων, αρχαριων, ενηλικων) αρχιζουν 20 Οκτωβρη στην Λευκάδα και απο 1 Νοεμβρη διαδυκτικα .
Αφορουν στην χρηση διαφορων εργαλειων πυρογραφιας, στην τεχνικη, στο σχεδιο, τα μοτιβα, την εφαρμογη στη διακοσμηση, την σκιαση , στο χρωμα.
Τα Μαθηματα Ξυλογλυπτικης αφορουν μονον ατομα ανω των 15 ετων.
Περιλαμβανουν χρηση εργαλειων, χρηση ξυλων, τεχνικες και ειδη ξυλογλυπτικης, εφαρμογη.

Πληροφοριες
Στεφη Αρέλη
Τηλ . 6945539438
mail - pyrografia@gmail.com



6 σχόλια:

  1. Είναι πολύ ενδιαφέρον...
    Φτιάχνεις πολύ όμορφα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στέφη γειά σου.Τα έργα σου είναι υπέροχα έργα τέχνης.Ενα που ξεχωρισα και με εντυπωσιασε ειναι αυτο που πυρογραφισες τα φύλλα δεν χορταινω να το κοιταζω δεν μπορω να καταλαβω πως εγεινε τοσο ζωντανό,μαλλον έκανες και ξυλογλυπτική.μπράβο σου έχεις πολύ ταλέντο και μεράκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα τα λογια. Νασια αν εννοεις το εργο με τα φθινοπωρινα τα φυλλα ναι εχει λιγη ξυλογλυπτικη σε μερικα σημεια... βλεπεις ηταν το ξυλο καρυδια και "προκαλουσε" για σκαλισμα... Τωρα κοσμει το γιατρειο ενος αγαπημενου καθηγητη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέφη μου, μπράβο σου!!! Το σπιτάκι σου είναι διακοσμημένο με τόσες υπέροχες δημιουργίες!!! Καλή αρχή στο νέο κύκλο ιδιαιτερων μαθημάτων που αρχίζεις και ελπίζω να μας δείξεις και τα έργα των μαθητών σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι όλα υπέροχα!! Περιμένω το μυνημά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΛΑΜΟΥΡΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ. ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή